След като предполагаемият убиец на 7-годишната Криси от Сотиря бе заловен,

...
След като предполагаемият убиец на 7-годишната Криси от Сотиря бе заловен,
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Потвърждаваме, че Мартин Трифонов е извършителят на жестокото убийство

След като предполагаемият палач на 7-годишната Криси от Сотиря бе хванат, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов съобщи в ефира на NOVA, че Мартин Трифонов към момента не е разпитван, тъй като първо би трябвало да се реши какво му е положението.  Не е ясно и какъв е претекстът му, единствено той може да каже за какво го е направил.

``
реклама

„ Потвърждаваме, че той е причинителят на жестокото ликвидиране. При задържането е оказал опозиция. Откаран е в сливенската болница. Има рани, само че би трябвало да установим дали са от прострелване или са от някакви други пострадвания. Това могат да го кажат единствено лекарите ”, сподели още той.

" Полицаите го простреляха. Той се скри в храстите и те го хванаха, тъй като се развиках, че е там ", това съобщи 11-годишният Георги, който е помагал в издирването на Трифонов.

Заподозреният се е криел в необитаема къща в селото. При поява на служителите на реда той е тръгнал да бяга.

Хората от селото настояват още, че търсеният е лежал в пандиза за обири. Свързват името му и с съдбовен случай, станал преди година. Мартин минавал около една от къщите във вилната зона, когато го подгонили кучетата пазачи, живещи в двора й. Собственикът на имота се намесил и опитал да укроти животните. Те обаче се нахвърлили върху стопанина си и го нахапали до гибел.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР